Hallands- Söderåsen tur retur (updated 17-MAY-2010)

Posted: May 17, 2010 by nimarten in Uncategorized

Fredag den 14 maj blev Golfen pakket med 4 gange cykler, reservedele knejter, mad og drikke, og turen gik imod “de skånske alper”. Hytten på Marias camping var ideel og vi pakkede straks om til vores første tur på Söderåsen. En fed tur med mange smukke scenerier og en del god passager og nedkørsler på vej.  Bland andet kørte vi på en række anlagte stier lavet af træplanker og holdte pause på en sten midt i en å. Meget specielt sted og sjovt at køre der. Men mest en flot tur på de stræk vi nåede at køre i modsætning til de tracks vi fandt på Hallandsåsen dagen efter. Dagen sluttede med grill og fest i hytten og på stranden. Martin stod for dagens citat efter han vistnok så for sig en større udgave af en svensk kvinde foran en grill: “..så juicer hun bøfferne med hendes inflammatoriske vorter.” Fed første dag hvor Alex Garmin 705 ikke var sønderligt populær (læs: vi var i gang med at lære den at kende).

Teamet i Åsen Alex the Man MtB på brosystem o Åsen

Se flere billeder i FLICKRs photostream (der kommer flere billeder fra MWHvass oss …)

Regnen kom fredag klokken 23 og stoppede lørdag klokken 13. Det passede perfekt, da vi var klar til at køre klokken 14. Lidt rustne fra dagen før, men top-motiverede begav vi os ud på det fedeste track der bød på fede fede op og nedkørsler og en masse teknik. Et af de første steder vi stoppede var i en nærmest surreal, lysegrøn bøgeskov. Det var en katedral af grønt som var enormt smuk. Efterhånden blev tracket mere ondt/mudret og vinterens træning på is og sne gav virkelig pote i mudderet og på de glatte sten.  Vi kørte alle fedmisk og havde gode ben på trods af stigninger som vi ikke er vant til i lille Danmark.

Vi formåede også at lære at bruge Alex’ GPS og kunne nu virkelig følge sporene og finde hjem. Stoppede ved en høj hvor udsigten over de tågede skove var magisk og hvor selve højen lød dundrende hult når man slog ned i jorden… weird. Ved trackets afslutning måtte turen slutte for Nubby Nillers plastic cykel, da cylinderen til kranklejerne havde vristet sig løs fra Carbon rammen. (se foregående post). Trods skaderne på cykel, skulle vi hjem, da Nillers bil heller ikke havde det for godt. Den fik sit eget Herbie-liv hvor lys og blinklys og servo ikke virkede og virkede etc. Men hjem kom vi og lavede lækre marinerede rejer mens Gin-Tonics, Whiskey og øl fik ben at gå på. Go dag god fest (med Shanti som DJ) og god nat.

Søndagen stod på extreme power packing og exit fra Marias Camping da vi stod lidt sent op. Men det lykkedes at komme derfra og ende på Söderåsen igen, hvor Martin, Jakob og Alex kørte i 2 timer mens Niller rensede cykel og skilte kranken ad. En beskrivelse af den tur er velkommen.

Men en fed tur, som helt klart gav anledning til at tage nogle flere 1 dags ture til Hallandsåsen samt overveje at investere i et full HD helmet cam.

Billeder og video fra turen is coming soon to a cinema near you…

Nubby Niller “soon to become a steelhead” is signing out.

Advertisements
Comments
  1. nimarten says:

    fede billeder

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s