Fødselsdag i Boserup Skov

Posted: May 30, 2010 by Jakob Thunbo in Uncategorized

Kan man tænke sig noget bedre sted at fejre sin 39 års fødselsdag end i skoven med MtBDisco rytterne?. Michael, Mogens, Jesper og Jakob tog “motorvejen” rundt en del gange og det er da uden tvivl at Michael havde fået det HELT rigtige brændstof på mekanikken. Jeg skal lige ha´ luret den brændstofskombination ….

Jesper, respekt! Du gav den alt hvad livrem og seler kunne holde til. Megafedt. Michael stod for turens spetakulære styrt. Jeg kan kun sige, at det var et head-cam værdigt (det skal vi altså have købt asap). Da Michael ramte jorden, efter at have lavet et flyvehop af klasse 1, kunne man høre hvordan alt liv blev trykket ud gennem Michaels lunger. Et tungt STØN kom der, og så lå han stille.  Efter Michael jordede Mogens og Jakob som forbandede for at holde samme tempo, (Jakob tog Michael op af en bakke he he he he ), men det ER meget svært.

Michael & Jesper

Se flere fotos.

Mogens, tusinde tillykke med dagen. Det er en af de hyggeligste 39 års fødselsdag jeg nogensinde har været til. Godt arrangeret med overnatning i shelter, og vejret havde du sådan set også meget godt styr på. Jeg vil dog sige, at vandet forekom mig lidt koldt 😉

iPhone Panorama af Lejren

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s