Erfaringer fra workshoppen

Posted: June 2, 2010 by nimarten in Uncategorized

Hej drenge

Hermed lidt erfaringer fra workshoppen:

Brug altid fedt på alle skruer. For feinsmeckerne (noget jeg opsnappede ved BENBEN) kan man tage sin nøgle, dyppe den let i fedt og stikke den ind i alle skrue-hullerne. Det forhindrer rust

Montering af headset: Brug skruetvinge til at presse headsettet på rammen (brug ikke hammer). Brug en ligekærvet skruetrækker, eller et 1 1/5″” rør til at presse spacerne fast på forgaflen. Normalt kan man download vejledning på nettet. Køb headset på nettet. Jeg betalte 450 for noget der kostede 268 på CRC. Spænd førts top skruen (ikke hårdt), dernæst skruerne på frempinden. Husk at checke at kablerne sidder rigtigt og er rigtigt strippet op.

Justering af bremser: Hvis du har fået nyt stel eller nye bremseklinger (på nye fælge) kan de være at klingen går på bremseklodserne. Brug almindelige små spacere til at rykke bremseenheden til den rette position. Ellers justeres bremserne efter vanligt princip ved at løsne de to bolte ved bremehuset, klemme bremsen ind og skrue boltene fast. Skru dem fast skfitevis og ikke for meget, ellers risikerer man at vride bremseenheden skævt ved kun at skrue den ene bolt stramt førts og derefter den næste.

Forskifter: Der følger normalt spacere med til at montere forskifter på stellet. Har du problemer med at justere forskifter, så prøv at udskifte spacerne til nummret mindre. Forskifter skal sidde 3mm over øverste klinge. Jeg har lavet en vejledning til justering af forskifter som jeg brugte i går med success.

Bagskifter: Min bagskifter kunne monteres nemt blot ved at skrue den på stellet. Ikke noget hokus pokus der. Jeg har vejledning som jeg har brugt med sucess. Den 3. skrue på bagskifteren er til at justerer bagskifteren lodret ned hvis den går på den store klinge.

Saddelpind: Skal smøres ind i fedt inden den stikkes ned i rammen.

Flere info kan rekvireres imod betaling 🙂

Niller (med de sorte fingre)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s