I ispladernes disko paradis er der ingen stakkels is-ko

Posted: January 28, 2011 by nimarten in Uncategorized

Jakob og Niels hookede op ved Martin og aftalte de sidste detaljer om vores tur til Grenada. Bare-det-var-maj-imorgen-hvor-vi-glæder-os! :-). Dernæst skulle cyklerne luftes. Martin havde for en gangs skyld puslet om sin kæde, i et stædigt forsøg på at undgå at skifte. 🙂 Jakob havde skiftet sine klodser og var bremseklar, mens Niels skulle teste sit nye 68 cm brede 20″ riser bar (styr) og nye Crank Bros. pedaler. Vi var klar og det var mega bidende koldt.  En vindstille og utrolig smuk aften med mange af stierne dækket med plader af ujævn is.  Så det var en noget udfordrende første tur i 2011 i Hareskoven.

Med lyset glitrende i sneen fandt vi hurtigt det røde spor og kørte det hårdt på trods af sne, is og frosne hjulspor. Det var faktisk bedre at køre på sporet end på stierne, da sporet ikke var iset men blot bestod af sammenpreset sne der gav godt greb. En fantastisk første tur, som førte os ned forbi bagsværd sø og videre over imod lyngbysø og forbi Sophienholm. Så tilbage i Hareskoven hvor de lange stier måtte fælde Martin 2 gange inden vi kom hjem og begyndte at kunne mærke vores tæer igen.

 

Advertisements
Comments
  1. Jakob Thunbo says:

    Mega kolde tæer … efter 10 min i bilen på vej hjem begyndte varmen atter at finde vej til min tæer. og MAND! hvor gjorde det nas! Jeg var nødsaget til at tage skoene af (når jeg holdt for rødt, hvorfor turen på mortevejen var det rene Saigon i smerte 69), og skiftevis placere dem op foran varmeblæseren, og jeg er sikker på jeg kneb en tåre. Det er det VANVITTIGSTE smerte. Ikke som når man slår sig i et styrt, men en vedvarende smerte der insisterer på bare at blive ved. Smerten både stiger og falder langsomt i intensitet, hvilket understreger den ondskab kulde kan bringe ARV. Men ellers en SUPER flot tur. Nederen med knæene Martin! !€”=

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s